Vores Historie

 VORES HISTORIE

En alle fortjener en bedre nattesøvn. 

Jeg døjede tit med søvnløse nætter, fordi jeg vente og drejede mig hele natten.  

Jeg har altid lagt meget uroligt om natten og tit døjede jeg også med at vågne ofte om natten, så i september 2020, satte jeg mig for at finde et alternativ til de traditionelle kugledyner, jeg syntes ikke at de var praktiske og heller ikke bestemt pæne.

Jeg manglede kvalitet og havde brug for en luftig kugledyne, hvor man ikke kom til at vågne i en stor svedpøl og det fandtes ikke i Europa. Derfor stiftede jeg SUOSI.

En kugledyne lavet af bæredygtige og naturlige materialer.

Jeg synes personligt at det er vigtigt, at vi giver vores planet videre til den næste generation, som en bedre verden end den vi blev født ind i og det mener jeg i den grad SUOSI hjælper med,

Vi producere vores kugledyner efter alle FN's verdensmål om ansvarlig og etisk produktion og laver alle vores produkter ud fra 100% økologiske og OEKO-TEX® 100-Certificeret materialer.   

VORES MISSION

Selvpleje uden kompromis 

Søvn er den enkleste form for selvpleje, og alle fortjener det, naturligt og enkelt.

Vores tilgang betyder, at miljø ikke lider for din selvpleje og at ingen skadelige stoffer kommer i nærheden af din krop. Vi fremstiller vores produkter med de bedste bæredygtige og naturlige materialer, hentet etisk og produceret ansvarligt.

Med designet i fokus.

Vi bringer skyldfri søvn gennem medicinsk gavnlige produkter uden en pille i syne. Og vi går ikke på kompromis med noget.

Vi giver dig et smil på læben.
Vi bringer dig en bedre søvn og giver dig et smil på læben, vi ved du sætter pris på selvpleje og miljøet på samme tid og derfor kan vi give dig en skyldfri søvn, når du ved at vores produkter er både hentet etisk og produceret på bæredygtig vis.

 

VORES VÆRDIER

En bedre verden

Fantastisk design til en længere og bedre naturlig søvn.

At sove under vægt virker virkelig, uden tvivl. Derfor har vi taget en mere designfokuseret tilgang til at bringe medicinsk gavnlige produkter ind i folks liv.

Bedre produkter for en bedre fremtid

Ved at kun bruge bæredygtige, naturlige og kvalitets materialer i vores kugledyner og kassere plastik, er vi med til at sikre en grønnere fremtid.

Selvpleje vi ved du vil være stolt af.

Selvpleje bør ikke skjules ude af syne. Faktisk så kan vores kugledyner ligges på sofaen, fordi de er pæne og nemme at tale om.