Støttende, afslappende og alsidig pude


Kropspuden er et fantastisk sted at slappe af om eftermiddagen. Kan du lide at læse bøger? Eller måske drømmer du om en weekend tilbragt foran tv'et? Læn dig tilbage, stabiliser din rygsøjle og nyd øjeblikket for dig selv. Hvorfor er en behagelig kropsholdning så vigtig? Vi kommer først rigtig til hvile, når vi er fri for alle spændinger. Forkert eller ubehagelig kropsholdning får musklerne i nakke og skulderbælte til at spænde. Du vågner op med smerter og skal håndtere dette problem først om morgenen. Med den rigtige pude kan du undgå dette..

 Kropspude | Fyldt med allergivenlige bolde | Bæredygtigt materiale – SUOSI

Fordelene ved en kropspude under graviditeten

  1. Yder support
Som regel vokser kvinder under graviditeten. Deres kroppe føles tungere, og mange kvinder føler sig hurtigt drænet og udmattet. Søvn kan også blive vanskeligere under graviditeten, fordi du ikke ved, hvordan du placerer dig selv i sengen, eller babyen gør sig gældende i livmoderen. Graviditetspuden sikrer, at din ryg, nakke, hofter og mave er på linje. Det understøtter din mave og reducerer trykket i bækkenområdet.
  1. Det forhindrer dig i at sove på ryggen
Det er normalt at vende om og skifte position under søvn. Men vidste du, at det ikke er tilrådeligt at sove på ryggen under graviditeten? Fordi som graviditeten skrider frem, kan sove på ryggen påvirke blodtilførslen til barnet. Livmoderens vægt presser på vena cava, et vigtigt blodkar, der fører blod til barnet og forhindrer blodcirkulationen. Derudover kan liggende på ryggen forårsage svimmelhed, kvalme eller vejrtrækningsbesvær. Kropspuden fra Therapiewelt fungerer som en afgrænsning, mens du sover og giver dig mulighed for at ligge behageligt på siden.
  1. Let skift af sovestilling
Justering af sovestillingen synes at være svært for de fleste kvinder under graviditeten, da maven vokser over tid, og mobiliteten er begrænset. Graviditetspuden støtter og hjælper med at skifte stilling, når du ligger og sidder og til at aflaste enkelte områder af kroppen. Alt du skal gøre er at placere puden mellem dine ben for at lindre ubehaget og gøre det lettere at dreje.
  1. Forbedrer blodcirkulationen
En gravid kvindes krop arbejder overarbejde for at transportere blodet til barnet. Som tidligere nævnt kan liggende på ryggen begrænse transporten af blod til barnet. En graviditetspude sikrer, at du sover på siden, hvilket er den bedste position for blodcirkulationen. At sove på siden kan være ubehageligt, men graviditetspuden understøtter vægten af din mave og giver en behagelig og støttende følelse.
  1. Hjælper med graviditetssymptomer
Uanset om halsbrand, kramper eller kropssmerter - graviditet medfører mange ubehagelige bivirkninger. Desværre gør disse klager det ofte svært for den gravide at falde i søvn og nyde det. Kropspuden støtter din krop, mens du ligger på siden for at forhindre sure opstød og lindre tilbagevendende halsbrand. Derudover tilpasser en graviditetspude sig til din gravide figur og giver komfort til enhver del af din krop. Så du behøver ikke længere bekymre dig om rygsmerter og spændte muskler.
  1. Giver mulighed for bedre søvn
Søvn er meget vigtigt under graviditeten. Forskning viser, at ikke at få nok søvn under graviditeten øger risikoen for komplikationer som svangerskabsdiabetes. Din graviditetspude vil gøre det lettere for dig at falde i søvn, sove længere og føle dig tryg og sikker.
  1. Hjælpsom efter graviditet
Tro det eller ej, du kan fortsætte med at bruge din kropspude længe efter fødslen. Du kan bruge den som ammepude eller som støtte til dig selv, når du er ved at komme dig efter fødslen. Derudover kan du bruge puden som sovemiddel til din nyfødte (så din baby er i den rigtige sovestilling).
Med vores Kropspude kan du kan sove komfortabelt overalt. Og det er ikke kun velegnet til gravide, ikke-gravide voksne eller børn kan også lide at sove med kropspuden.